Rizikuje zabranu na Instagramu: Hajdi Klum objavila golišavu fotografiju i razbesnela fanove FOTO

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rizikuje zabranu na Instagramu: Hajdi Klum objavila golišavu fotografiju i razbesnela fanove FOTO

Hajdi Klum (46) objavila je fotografiju sa letovanja u Italiji, a pošto je u toplesu, rizikuje da je Instagram blokira, a ni njeni fanovi nisu toliko oduševljeni.

Smela fotografija podelila je njene fanove i izazvala mnoštvo komentara. Instagram bi mogao da je blokira zbog ovakve objave.

Ona trenutno uživa u medenom mesecu iz snova sa mužem Tomom Kaulicom (29). Fotografija je nastala na palubi broda i reč je o crno-belom izdanju. Na slici nosi samo peškir koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uvijen oko njenog tela, ali su joj grudi potpuno otkrivene, piše Womanshealthmag. Uz objavu je napisala: "Sve što vidim je voda".

Mnogi su odgovorili kako im je drago što je ona toliko srećna i da naprosto sija. Ali ima i onih kojima se ovakve objave ne dopadaju. Jedan od fanova je napisao "Sve što ja vidim je kriza srednjih godina". Drugi su joj savetovali da takve fotografije zadrži za sebe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.