Retki mogu da ih trpe: sa ova 3 znaka pravi je IZAZOV biti u vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retki mogu da ih trpe: sa ova 3 znaka pravi je IZAZOV biti u vezi

Ne vole da se menjaju.

Biti u dužoj vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i retki mogu da ih trpe na duge staze…

I dok Bikovi sami sebe doživljavaju kao jake, samostalne i samouverene osobe, drugi ih najčešće vide kao same sebi dovoljne.

Zbog njihovog ambicioznog karaktera, neko s kim su u vezi može se osećati kao da ga stalno testiraju i postavljaju mu nove izazove kako bi se uverili da su ih dostojni, zbog čega najčešće na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju završe sami.

Iako su pametne, zanimljive i društvene, ono što ih koči u vezama jeste njihova emocionalna rezervisanost.

Njihov glavni problem je taj što uopšte ne traže vezu, nego izazov. Radije biraju partnere s problemima i onda pokušavaju da ih poprave, a niko ne voli kada neko stalno pokušava da ga menja, pa ih partneri obično brzo ostave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.