Rešenje iz prirode za ožiljke od akni: Ukoliko imate neravnine na licu možete ih vrlo lako ublažiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje iz prirode za ožiljke od akni: Ukoliko imate neravnine na licu možete ih vrlo lako ublažiti

Oduševićete se!

Ako vam smetaju ožiljci od akni, ili neki drugi, prvo treba da utvrdite kakve su vrste, a onda da krenete u bitku koja će vam dati zadovoljavajuće rezultate.

Ožiljak je nastao zbog zarastanje rane na koži. Ožiljci su promene na koži, a nastaju kao posledica zarastanja tkiva koje je bilo oštećeno.

Esencijalno ulje od lavande poznato je po tome što može da ublaži rane,

delotvorno je kod zaceljivanja, kod opekotina i posekotina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maslinovo ulje idealno je za hidrataciju suve ili upaljene kože, a pritom može da posvetli stare ožiljke na koži.

Tri kapi ecencijalnog ulja od lavande treba pomešati sa tri kašičice organskog maslinovog ulja. Ovu smesu treba utrljati direktno na ožiljke. Masažu treba raditi nekoliko minuta, blagim, kružnim pokretima.

Ulje treba da ostane na licu pola sata, a zatim da se ispere mlakom vodom. Ovaj tretman treba ponavljati dva do tri puta dnevno, kako bi se postigli vidljivi rezultati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.