Radi po svom: Melanija pre odlaska iz Bele kuće PREKRŠILA TRADICIJU DUGU 70 GODINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 19:49

Radi po svom: Melanija pre odlaska iz Bele kuće PREKRŠILA TRADICIJU DUGU 70 GODINA

Dva dana pre odlaska iz Bele kuće, Melanija je objavila i oproštajnu video poruku u kojoj je izjavila da su protekle četiri godine za nju bile nezaboravne i da "nasilje nikad nije rešenje".

Melanija Tramp sa Donaldom sutra napušta Belu kuću a da nije ispoštovala dugogodišnju tradiciju i pozvala Džil Bajden u posetu.

Ova 70 godina duga tradicija, tokom koje prva dama na odlasku poziva novu prvu damu kako bi joj pokazala porodično krilo zgrade, omogućuva dvema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženama da razgovaraju o životu u Beloj kući, i da predhodna pomogne svojoj naslednici da se smesti pre inauguracije.

Melanija je svojevremeno bila u ovakvoj poseti kod Mišel Obame 2017., a njih dve tom prilikom razgovarale su o odgajanju dece u Beloj kući.

Donald Trump je takođe izjavio da neće prisustvovati Bajdenovoj inauguraciji, a to je prvi put u 150 godina da jedan bivši predsednik neće prisustvovati inauguraciji svog naslednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.