RODITELJI GA PRODALI ZA 100 DOLARA? Bivši prijatelj Anđeline Džoli TVRDI da njen usvojeni sin NIJE BIO SIROČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 19:38

RODITELJI GA PRODALI ZA 100 DOLARA? Bivši prijatelj Anđeline Džoli TVRDI da njen usvojeni sin NIJE BIO SIROČE

Skandal trese Holivud.

Nedavno je u javnost dospela vest da je najstariji sin Anđeline Džoli Medoks Džoli-Pit (19) možda ukraden svojoj bioliškoj porodici, a sada se tim povodom oglasio bivši prijatelj glumice.

Naime, Moun Sarat je vodio neprofitnu organizaciju u Kambodži u to vreme i čak je pomogao Oskarovki da usvoji sina Madoksa, a sada je otkrio da nije 100 posto siguran da je Medoks bio siroče kaga da je Anđelina usvojila.

Legitimitet usvajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19-godišnjaka doveden je u pitanje nakon što je glumica obećala da će otkriti ko je Laurin Galindo, žena koja stoji iza nekoliko navodno neetičkih usvajanja u Kambodži, međutim do danas to nije uradila.

Moun je govorio o svojoj bivšoj prijateljici dodajući da neki nagađaju da su Medoksovi biološki roditelji možda bili živi za vreme njegovog usvajanja i da mogli da ga prodaju i za sto dolara.

- Nisam 100% siguran da je Medoks bio siroče iako je bio u sirotištu u to vreme. Bar jedno od roditelja je možda bilo živo za vreme njegovog usvajanja. Ali, nikada nisam postavljao pitanja, niko nije - rekao je Sarat, piše "Dejli mejl".

On tvrdi da se on lično predstavio kao Medoksov pravi otac kako bi se ubrzao procez usvajanja.

- To se često događalo u Kambodži. Bilo je mnogo beba koje su roditelji ostavili u sirotištima ili su ih prodali jer nisu mogli da priušte da ih odgajaju - kaže on.

Takođe, Kek Galibru, šef agencije za ljudska prava pod nazivom "Licadho", takođe je verovao da Madoks nije bio siroče za vreme usvajanja.

- Siguran sam da ovo dete nije bilo pravo siroče i da nije napušteno - dodao je on.

Anđelina se nije oglašava javno po ovom pitanju, a pored Medoksa glumica je usvojila još dvoje dece Zaharu (16) iz Etiopije i Paksa (17) iz Vijetnama.

Anđelina je iz braka sa Bred Pitom dobila i troje biološke dece 12-godišnje blizance Vivijen i Noksa, kao i 15-godišnju Šajlo, a nakon razvoda dobili su zajedničko starateljstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.