RITUAL ZA NOĆ PUNOG MESECA - Uradite ovo SUTRA uveče kako biste privukli NOVAC, uspeh i obilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 10:37

RITUAL ZA NOĆ PUNOG MESECA - Uradite ovo SUTRA uveče kako biste privukli NOVAC, uspeh i obilje

Po savetu astrologa!

Faza punog Meseca u martu, poznata je u astrologiji još kao topli Mesec, otvara mogućnost da se život oslobodi svega suvišnog i da prizovemo blagostanje, spokoj i sreću u svim aspektima života.

Astrolozi su objasnili da je pun Mesec u Devici odličan period za preuređenje životnog prostora i izbacivanje svega što blokira protok životne energije. Uz to, pred nama su dani kada možemo, snažnije nego inače, privući baš ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam nedostaje za potpunu sreću i unutrašnji sklad.

Među metodama koje će nam pomoći u tome jesu Mesečevi rituali, a najpoznatiji u svetu svakako je tzv. Mesečeva kupka.

Pored toga što je uživanje u toploj kupki odličan način da se opustimo, oni koji veruju u horoskop veruju da je ovo efikasan način da prizovemo spokoj i dobru energiju.

Astrološkinja Narajana Montufar objasnila je svojevremeno da je kupanje u Mesečevoj vodi moćan ritual za privlačenje.

Šta je Mesečeva voda?

U pitanju je voda koja je tokom mladog ili punog meseca stajala pored prozora, a sve što je potrebno jeste da joj dodate latice ruža i kamen rozenkvarc i da sve sipate u staklenu teglu. Potom na jednom papiru napišite svoje želje i namere i ostavite preko noći da papir odstoji ispod tegle.

Zatim se okupajte u toj vodi ― lezite u njoj 20 minuta ili je sipajte na ramena, sve vreme meditirajući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.