REVOLUCIONARNO! Ovo je prvi MUŠKI VIBRATOR na svetu koji radi na DALJINU, kontroliše se putem APLIKACIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 17:49

REVOLUCIONARNO! Ovo je prvi MUŠKI VIBRATOR na svetu koji radi na DALJINU, kontroliše se putem APLIKACIJE!

Samozadovoljavanje preko telefona.

Partneri više i ne moraju da budu zajedno da bi uživali u osećaju zajedničkog s*ksa, a sve može i bez ruku, tvrde iz "Hot Oktopus", kompanije koja je lansirala prvi muški vibrator na tržište.

Brend je lansirao dugo očekivani prvi muški vibrator koji može da se kontroliše putem aplikacije za mobilni telefon, koji kako tvrde autori, muškarcima može omogućiti da otkriju potpuno novi svet muške masturbacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Stvorili su vibrator koji se kontroliše putem mobilne aplikacije. Korisnici mogu da ga povežu sa svojim pametnim telefonom i pametnim telefonom partnera, pa da prepuste partneru da kontroliše iskustvo.

Uz to, mogu da istraže ogromnu biblioteku 2D i VR videozapisa, putem partnerskih mreža u aplikaciji. Time se otvara mogućnost za uživanje u novom svetu interaktivnog užitka, uz jednostavno i sigurno korišćenje dok se povezujete s drugima.

Za one koji ne žive s partnerom, jednu igračku mogu dostaviti na adresu naručitelja, a drugu zapakovanu kao poklon na adresu partnera. Uređaje je vrlo jednostavno povezati na daljinu putem aplikacije za pametne telefone, kako bi parovi mogli da ga koriste u isto vreme.

Suosnivač Hot Oktopusa, Adam Luis, rekao je: - Naše fokus grupe su nam rekle da publika žudi za igračkom sa kojom bi mogli da se povežu i na daljinu. Sada imamo vibrator s isprobanom interaktivnom funkcionalnošću koja će našim klijentima otvoriti svet novih iskustava.

Kao jednu od prednosti novog vibratora, u kompaniji ističu to da nema potrebe za maženjem da biste partnera doveli do vrhunca, sve je moguće i - bez ruku.

Navodno je toliko moćan da se može uživati ​​i bez erekcije, savršen za one koji pate od erektilne disfunkcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.