REŠITE SE ISPUCALIH KRAJEVA ZAUVEK! Holivudski frizeri otkrili 5 SAVETA za vaš problem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠITE SE ISPUCALIH KRAJEVA ZAUVEK! Holivudski frizeri otkrili 5 SAVETA za vaš problem!

Korisno znati.

Kao što je krov kuće sačinjen od crepova, tako je i kosa sačinjena od vlasi. Jedan oštećen crep oslabiće celu konstrukciju krova, baš kao i u slučaju ispucalih krajeva dlake i ostatka kose.

Evo kako da napravite najlepše lokne presom za kosu! (VIDEO)

Evo zašto OBAVEZNO treba da radite piling TEMENA!

Protein je spas..

Dlaka je izgrađena od proteina pod nazivom keratin, a kako biste sačuvali zdrav i sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgled vaše kose, morate joj pružiti negu koja joj je neophodna.

...kao i proizvodi za zaštitu od toplote

Korišćenjem proizvoda koji štite od termičkih uticaja možete i te kako ublažiti moguća oštećenja kose, ali i odložiti planirano šišanje i za do nekoliko nedelja.

Ne ignorišite ih

S vremenom krajevi vaših vlasi sve više pucaju, pa ćete ignorisanjem dovesti do oštećenja većih srazmera na koje vaš frizer može uticati jedino šišanjem, tvrdi frizer poznatih i Neksusov ambasador Lejsi Redvej. Redovnim posetama frizeru (na svakih šest do osam nedelja) zasigurno ćete sebi obezbediti zdrave krajeve, kao i jaku kosu.

NE ŽELI DA IM ĆUTI! Plus sajz model, Ešli Grejem UZVRATILA na uvrede HEJTERA: Lepota ima RAZNE oblike!

JELENA ĐOKOVIĆ SKINUTA SA TRONA: Supruga ovog tenisera svojom lepotom privlači sve više pažnje! (FOTO)

Brinetama je najgore

- Rascvetali krajevi najviše su primetni kod osoba sa tamnom bojom kose, zato što na mestu gde se "pucanje" vlasi desi ostaje obeleženo belom tačkicom i tako postaje uočljivo na kosi, tvrdi Šuler.

Prava istina o kozmetičkim proizvodima

BEZ FILTERA I KOMPLEKSA! Plus sajz model, Tesa Holidej POZIRALA za naslovnicu iako ima 130 kilograma!

Njen bivši čeka deseto dete, ona mu ih je rodila petoro, a kada prošeta bez trunke šminke svi se pitaju - DA LI JE MOGUĆE?

Proizvodi koji sprečavaju cvetanje kose i oporavljaju ispucale krajeve deluju samo trenutno. Koristeći ove preparate ne možete zauvek rešiti problem oštećene kose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.