RADOSNE VESTI: Popularna glumica nakon ČETIRI godine UZALUDNOG pokušavanja, SAZNALA da će dobiti DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOSNE VESTI: Popularna glumica nakon ČETIRI godine UZALUDNOG pokušavanja, SAZNALA da će dobiti DETE

Stižu rode!

Kameron Dijaz uživa u jednom od najsrećnijih perioda svog života. Plavokosa glumica je nedavno izašla na večeru sa svojim suprugom Bendžijem Madenom, a očevici tvrde da je izgledala krupnije i veoma srećno.

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on May 17, 2016 at 9:01am PDT

Nakon par godina uzaludnog pokušavanja, zaljubljeni par je saznao da će uskoro dobiti dete.

- Kameron je tokom intimne večere u svom domu objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim prijateljima da želi da zadrži detalje za sebe, ali da će uskoro ona i Benji postati roditelji - rekao je izvor za strane medije.

Kako su mediji već ranije pisali, par je pokušavao da dobije bebu još od venčanja 2015. godine, ali bezuspešno.

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Jun 1, 2016 at 12:07pm PDT

I dok ne govore o ovome puno u javnosti, prijatelj para navodi da su već krenuli sa opremanjem kuće za bebu, ali i da razmišljaju o imenu koje će svojom nasledniku ili naslednici dati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.