RADIJATORI SU PUNI PRAŠINE I ALERGENA: Uz 1 STVAR biće kao NOVI, ovo ja najbrži način čišćenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 20:13

RADIJATORI SU PUNI PRAŠINE I ALERGENA: Uz 1 STVAR biće kao NOVI, ovo ja najbrži način čišćenja

„Jednostavno u rešetke radijatora uperi fen za kosu“, napisala je jedna osoba. „Fen na punoj snazi“, dodala je druga

Iako se čini da su čisti, radijatori imaju naslage prašine i treba ih očistiti barem jednom godišnje, a sada je idealno vreme za to. Predstvaljamo vam nekoliko načina kako to možete da uradite...

Prvo usisavačem pokupite svu prašinu. Najbolji će biti onaj na paru, ali i običan će imati jednak učinak. Može da pomogne i fen za kosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će prašinu pogurati prema podu, a onda je jednostavno usisajte.

Za brisanje površine radijatora potrebna je krpica natopljena limunovim sokom. Nakon prvog brisanja, na red dolazi i drugo i to krpicom natopljena samo vodom.

Ako pak imate problem sa tamnim flekama koje se nalaze iznad radijatora, one mogu da se očiste suvom krpom na kojoj je soda bikarbona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.