Izvor: B92, 27.Sep.2019, 09:05 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Puna ih je pijaca: Probajte ovaj neobičan recept i uživajte u kiselo-slatkoj bundevi
Na pijačnim tezgama ovih dana možete naći bundeve raznih veličina i oblika, a često se prodaje i rendana bundeva, što umnogome skraćuje vreme za pripremu pite i raznih drugih jela.
Predlažemo vam recept za kiselo-slatku bundevu koju možete sačuvati u teglicama. Najukusnija je ako se posluži uz francuski meki, masni kravlji sir - kamember!
Potrebno je:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.