Pun MESEC u LAVU donosi ERUPCIJU ENERGIJE: Numerolog OTKRIO, spremite se za totalni PREOKRET

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 16:16

Pun MESEC u LAVU donosi ERUPCIJU ENERGIJE: Numerolog OTKRIO, spremite se za totalni PREOKRET

Ovo su mnogi čekali!

Ako je vaš ljubavni život do sada bio frustrirajući, onda se on od ove godine može znatno promeni, da se nadamo na bolje - ali ne zaboravite da i dalje sve zavisi samo od vas! Zašto to kažem? Zato što nam je 2022. godina počela sa 6-com Venerom, planetom romantike, radosti i strasti i u veliko meri ova godina kao što sam i pisao, odnosiće se na potragu za našim zadovoljstvima i stvarima koje naše srce želi.

Sada se samo postavlja pitanje: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šta nam na tom putu najviše smeta? Koje misli, uverenja, stavovi i navike nas sprečavaju da se povežemo sa svojom blistavom punoćom svega što jeste?

Dragi moji, stiže na Pun Mesec u Lavu, 16.02.2022. godine. Lav predstavlja Sunce i našu životnu snagu, kreativnu energiju, crveni tepih, svetlo, aplauz. Lav živi život direktno iz srca.

On je harizmatičan, velikodušan, otvorenog srca i ljubitelj je života. Sa Venerom i Marsom koji će biti prigrljenji, delovaće ne samo kao sunčano obaćenje, već će nam omogućiti da se ponovo zaljubimo, da ponovo verujemo u sebe, a priznaćete da je to najteži zadatak.

Kombinacija Marsa, Venere i punog Meseca u Lavu stvoriće jednu novu energiju koja će proširiti naša srca i siguran sam da će to biti energija koja će nam omogućiti da ponovo upalimo našu svetlost i probudimo unutrašnju iskru, unutrašnju viziju i našu unutrašnju hrabrost. Sa ovakvom postavkom budite spremni na dolazak nekog novog, na strast, seks i uzbuđenje koje vam već duže vreme nedostaje kao i to da bolje razumete sebe i dinamiku odnosa.

Napomenuću samo da ovaj pun Mesec ne govori o nekoj lažnoj nadi ili praznim obećanjima, ovde se definitivno radi o ispunjenju i radosti kao i o osvešćivanju u vidu za ovo se vredi boriti a za ovo ne, ovo mi služi a ovo mi više ne služi, i to da je konačno došlo vreme da postavimo lične prioritete u partnerskim-prijateljskim odnosima, kreativnosti, ali i samoizražavanju. Lekcije koje su bitne da se savladaju sada su strpljenje i razumevanje.

Sa druge strane, boldovano naglašavam - izazovni napet aspekt kvadrata meseca i čvorova će biti budan i naglašen, aspekt koji će dodatno potpaliti vatru kako na ličnom tako i na globalnom planu, i ono što je sigurno jeste da će u narednih meseca dana dolaziti do bitnih transformacija, konfuzija, sukoba, isplivavanje dezinformacija i tajni i to ni manje ni više nego zbog Neptuna 9-ke od strane državnih i političkih struktura.

Da rezimiram celu priču, svetu smo potrebni da sijamo samopouzdanjem i da ne sumnjamo u sebe. Stavite sebe u fokus i kao što Sunce ne kruži oko drugih planeta, tako i mi treba da prestanemo da kružimo oko drugih i da se više skoncentrišemo na sebe i na negovanje zdravog ega i sopstvene veličanstvenosti.

Pun mesec u Lavu će nas dodatno inspirisati u pronalaženju naše radosti i inspiracije, u buđenju našeg unutrašnjeg deteta koje je nekada znalo da je sve moguće i naučiće nas da bi smo u potpunosti prihvatili život, moramo uvek ostati otvorenog srca. Sunce u Vodoliji će nam takođe u svemu ovome pomaći da otkrijemo sopstvenu jedinstvenu posebnost kao i to da se usudimo da izrazimo u potpunosti sebe.

Autor: Bojan Kljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.