Progovorila o velikim promenama na svom telu: Osećam nervozu bez posebnog razloga

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorila o velikim promenama na svom telu: "Osećam nervozu bez posebnog razloga"

Holivudska glumica progovorila je o ranom stupanju u menopauzu i kakve joj probleme stvara ovo stanje.

Gvinet Paltrou (46) otkrila je da je ušla u ranu menopauzu zbog koje ima česte promene raspoloženja, ali i iznenadne nervoze s kojima se teško nosi.

Glumica kaže da je počela da primećuje promene na telu koje su se manifestovale čestim znojenjem i velikim disbalansom hormona.

"Odjednom sam počela da osećam svakodnevno znojenje, promene raspoloženja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nervozu bez nekog posebnog razloga. Sećam se moje majke koja je prolazila kroz iste ove tegobe“, rekla je Gvinet koja je, kako bi ublažila ove simptome, počela da uzima suplemente namenjene ranoj menopauzi koji će joj ublažiti ove neprijatne tegobe.

Gvinet je majka dvoje dece, 14-godišnje Ejpril i 12-godišnjeg Mouzesa, koje je dobila u braku sa frontmenom gruper "Cold Play" Krisom Martinom. Danas je oskarovka u braku sa producentom Bredom Falčukom, za koga se nedavno udala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.