Pravo lice TEODORE DŽEHVEROVIĆ BEZ FOTOŠOPA: Svi komentarišu da je pevačica lepša bez obrade fotografija

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 19:48

Pravo lice TEODORE DŽEHVEROVIĆ BEZ FOTOŠOPA: Svi komentarišu da je pevačica lepša bez obrade fotografija

Snimak Teodore Džehverović na kojem je u prvom planu njena šminka postaje viralan, a mnogi komentarišu da je pevačica lepša bez obrade fotografija.

Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu Teodora Džehverović postala je kako miljenica muškaraca tako i idol mladim devojkama. Međutim iako smo navikli da je uglavnom vidimo sređenu i doteranu, sada je na Instagramu „isplivao“ snimak na kom pevačica nije baš doterana.

Naravno, ovaj momenat iskoristili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tviteraši, koji su snimak uporedili sa fotografijama Teodore Džehverović.

Iako je razlika mnogima evidentna, većina je imala samo reči hvale.

😳😳😳😳 omg what #caosvima https://t.co/KFnebh06KK

— 🧘🏽‍♂️ (@gigacizzle) November 24, 2021

"Nepopularno mišljenje: Lepša je na prvoj slici", "Trebalo bi da ističemo prirodnost, nije moguće da svako ima savršene crte lica i kožu", "Teodora ne treba da obrađuje fotografije, lepa je svakako", "Sigurno koristi mini trikove u Fotošopu, ali nisu joj potrebni", glasili su samo neki od komentara.

A post shared by 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙙𝙯𝙚𝙝𝙫𝙮 (@bestdzehvy)

Podsetimo, Teodora je nedavno odlučila da plavu kosu ofarba u boju koja je trenutno broj jedan kada su trendovi u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.