Pozorište Boško Buha poklanja karte za predstavu “Magareće godine”

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Apr.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorište Boško Buha poklanja karte za predstavu “Magareće godine”

Pozorište Boško Buha poklanja dva puta po dve karte za predstavu “Magareće godine” najbržim čitaocima koji se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostave svoje podatke (ime, prezime, mesto stanovanja) a u subject mejla napišu MAGAREĆE GODINE. Predstava će biti odigrana sutra, 26. aprila u 17 časova.  Predstava “Magareće godine” je priča o prijateljstvu i veri u jednakost, obojena nevinim, mladalačkim šarmom koja je kreatore inspirisala da je vrate njenom tvorcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Branku Ćopiću, jednom od najvećih dečjih pisaca sa naših prostora. Branko Ćopić vešto, jednostavnim i istovremeno očaravajućim jezikom, opisuje junake jedne male, interne revolucije, još nesvikle na društvena pravila, beskrajno iskrene i motivisane samo željom za pravdom, preispitujući tako i vlastite ideje i uverenja. U predstavi pozorišta “Boško Buha”, Branko Ćopić je i pisac i lik, on je glumac i delo i jedno lepo sećanje satkano od čežnje i smeha starog čoveka sa dušom dečaka. U susret sa svojim detinjstvom Branko nam prenosi vlastita iskustva, pružajući nam mogućnost da se, uz dozu nostalgije, prisetimo večitih istina o sazrevanju, prvim ljubavima i toleranciji. U predstavi glume Zoran Cvijanović, Aleksandar Đurica, Andrej Šepetkovski, Iva Stefanović, Ivan Zablaćanski, Marko Grabež, Mihajlo Jovanović, Đorđe Stojković, Nikola Ranđelović, Aleksandar Ristoski, Matija Živković, Mihailo Glišović i Srđan Ivanović. Dobitnici karata mejlom će biti obavešteni o načinu preuzimanja.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Narodno pozorište poklanja karte za predstavu “Nesporazum”

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Apr.2015

Narodno pozorište iz Beograda poklanja dva puta po dve karte za predstavu “Nesporazum” najbržim čitaocima koji se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostave svoje podatke (ime, prezime, mesto stanovanja), a u subject mejla napišu NESPORAZUM. Predstava se igra u nedelju, 26. aprila...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.