Poznate dame otkrile koju veličinu garderobe nose: Neke će vas baš prijatno iznenaditi FOTO

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate dame otkrile koju veličinu garderobe nose: Neke će vas baš prijatno iznenaditi FOTO

Zadnjica Kim Kardašijan je prevelika, Bijonse ima ogromne butine, Dženifer Aniston je premršava...

Ljudi neretko donose takve zaključke o nečijem izgledu ne uzimajući pritom u obzir da ono što vide na televiziji i na naslovnicama nisu realne proporcije. Kamera dodaje oko pet kilograma, a nečiju veličinu teško je proceniti kad stoji sam na crvenom tepihu.

Brojne zvezde same su priznale koju veličinu nose i tako pokušale da zaustave priče o svom izgledu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Bijonse je svojevremeno priznala da nosi veličinu 38, čime je iznenadila one koji je nazivaju debelom. S druge strane, hrabro je objavila da je nakon rođenja blizanaca Rumi i Sira imala 79 kilograma.

Kim Kardašijan nosi veličine 38 i 40, iako bi mnogi za njenu zadnjicu rekli da popunjava pantalone i suknje daleko većeg konfekcijskog broja.

Iako i sama Dženifer Aniston često tvrdi da preteruje s treninzima, ona nosi standardne veličine 36 i 38.

Iste veličine nosi njena imenjakinja Dženifer Lopez.

Sofija Vergara vlasnica je odeće u veličini 40.

Iako njena težina varira, Selena Gomez najčešće nosi haljine veličine 38.

I Rijanina težina varira. U najmršavijoj fazi stala je u kreacije veličine 34, a trenutno prema nekim medijskim naslovima nosi veličinu 38.

Pevačica Bebe Reksa otkrila je da nosi veličinu 40, zbog čega je imala problema s kreatorima koji nisu hteli da joj daju njihove haljine za javne događaje, piše index.hr.

Emi Šumer javno je progovorila o svojoj veličini, istakavši da nju koja nosi veličinu 40 ne bi trebalo nazivati plus-size devojkom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.