Irine Šejk u zlatnoj haljini, ali bez muža na crvenom tepihu

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irine Šejk u zlatnoj haljini, ali bez muža na crvenom tepihu

Manekenka Irina Šajk stigla je juče u Veneciju sa suprugom Bredlijem Kuperom i njihovom jednogodišnjom ćerkom Leom de Seinom.

Čim su došli u italijanski grad, koji je trenutno pun javnih ličnosti zbog prestižnog filmskog festivala, ukrali su svu pažnju jer se od rođenja ćerkice retko mogu videti zajedno u javnosti.

Irina je i u potpuno crnom ležernom izdanju, koje je upotpunila belom torbom, bila pravi mamac za poglede, ali uveče je svojim autfitom za crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tepih sve prisutne oborila s nogu.

Lepa Ruskinja došla je pružiti podršku svom suprugu na premijeri njegovog novog filma “A Star Is Born” u glamuroznoj zlatnoj haljini Versace.

Metalik haljina s nabranim dekolteom i otvorenim leđima izgledala je kao da se sliva preko njenog savršenog tela zahvaljujući padajućoj mrežastoj tkanini, a Irina ju je iskombinovala i sa zlatnim sandalama pa je bukvalno zablistala.

Manekenka crvenim tepihom nije prošetala sa suprugom, nego sa slavnom Donatelom Versaći koja je takođe nosila izazovnu haljinu vlastitog brenda u crvenoj boji, dok je Bradli stigao u pratnji svoje kolegice iz filma Lejdi Gage koja je takođe oduševila svojim izdanjem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.