Poznata glumica praktikuje svakodnevno ovu NEOBIČNU rutinu: Stavlja VRUĆ PEŠKIR na lice, a ovo je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 19:09

Poznata glumica praktikuje svakodnevno ovu NEOBIČNU rutinu: Stavlja VRUĆ PEŠKIR na lice, a ovo je razlog!

Ovo sigurno niste znali!

Glumicu Kortni Koks najbolje znamo po ulozi Monike u seriji Prijatelji. Od početka emitovanja prošlo je dosta godina, a Kortni i dalje izgleda veoma dobro i njegovano. Sada je otrkila i svakodnevnu rutinu uz pomoć koje se neguje.

Kaže da joj ovo dosta pomaže kada je riječ o nezi kože lica. Glumicu Kortni Koks najbolje znamo po ulozi Monike u seriji Prijatelji.

Od početka emitovanja prošlo je dosta godina, a Kortni i dalje izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma dobro i njegovano. Sada je otrkila i svakodnevnu rutinu uz pomoć koje se njeguje. Ujutro, Kortni Koks na lice stavi topao peškir.

- Ne znam da li je to dobro za kožu, ali meni prija - rekla je ona.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Što se tiče krema, glumica bira prirodne varijante, a kune se u vitamin C.

- Koristim kreme koje sadrže vitamin C, a ponekad i više vrsta nege protiv bora, u zavisnosti od toga koliko mi je suha koža - dodala je glumica, uz to Kortni koristi i roler za masažu lica koji svuda nosi sa sobom.

- Ponekad ne stignem da se izmasiram kod kuće, pa to radim u restoranu ili u kolima - priznala je ona.

A post shared by Top Celebrities (@top_celebrities90s)

Glumica uklanja šminku isključivo prirodnim uljima.

- Nanesem lavandino ulje na topao peškir i time skinem šminku. Samim tim, toplota otvori pore na kože, koje su onda spremne za njegujuću kremu - kaže ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.