Poznata MANEKENKA prošetala NEOBIČNU modnu kombinaciju, HRABRO I NESKLADNO, a pogledajte kako njoj stoji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 19:16

Poznata MANEKENKA prošetala NEOBIČNU modnu kombinaciju, HRABRO I NESKLADNO, a pogledajte kako njoj stoji (FOTO)

Komfor na prvom mestu.

Manekenka Irina Šajk, poznata je po svom savršenom izgledu. Poznata lepotica vodi računa kada je reč o izgledu, a to podrazumeva zdravu ishranu, hidrataciju, što vidimo po gotovo svim njenim fotografijama koje su nastale na ulici, uvek sa sobom nosi i flašicu vode.

Ipak, kada je reč o stilu odevanja, privatno, kada nije na dužnosti, Irina gotovo uvek stavlja udobnost na prvo mesto. U javnosti se obično pojavljuje u komadima koji odišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednostavnošću, a na prvi pogled se vidi i da su udobne i praktične.

Ipak, ovoga puta je napravila mali izlazak iz zone komfora. Manekenka je izašla u šetnju, kada je i fotografisana na ulici u Njujorku. Na sebi je imala dugi svetlo plavi mantil, koji liči na koledž jaknu, ali je dosta duži za slovnim obeležjem i uzdužnim belim štraftama. Ispod ovoga je nosila elegantnu belu košulju i crne pamučne helanke. Obula je duboke crne, kožne čizme. Sve je upotpunila torbicom koja je bila iste boje kao slovno obeležje na mantilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.