Poza koja omogućava DUBLJU PENETRACIJU i ORGAZME koji traju dosta duže, potreban vam je samo lubrikant

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 21:44

Poza koja omogućava DUBLJU PENETRACIJU i ORGAZME koji traju dosta duže, potreban vam je samo lubrikant

Evo kako se postiže.

Seksolog En Samers, otkrila je pozu koja je, prema njenim rečima, najbolja za stimulaciju G-tačke.Ova seks tehnika se zove "povuci i potegni" i ona je, zapravo, jedna verzija "dogi stajla".

Poza počinje tako što se žena spušta na kolena i savija, a muškarac je iza nje. Bitno je da kolena budu čvrsto spojena na podu/krevetu, dok je partner sve vreme nagnut unazad tokom seksualnog čina.

Kako bi stimulacija G-tačke bila što bolja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a orgazam jači, preporučuje se sporija penetracija.

- Ova poza može da bude vrlo senzualna i zabavna u spavaćoj sobi. Bitno je da imate dovoljnu količinu lubrikanta i spremni ste za strastvenu noć - kaže Samers.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.