Popularna pevačica se udala na svoj rođendan, mladoženju znate kao zvezdu filma Deca špijuni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularna pevačica se udala na svoj rođendan, mladoženju znate kao zvezdu filma "Deca špijuni" (FOTO)

Ljubav za ceo život...

Pevačica Megan Trejnor može službeno poslati u penziju svoj hit "Dear Future Husband" (Dragi budući mužu), jer je sada službeno udata žena.

Ovo svaka DOMAĆICA mora da pročita! Trikovi UZ koje će vam sve biti mnogo LAKŠE!

Pevačica se udala u subotu, na svoj 25. rođendan, za svog dugogodišnjeg dečka, glumca Derila Sabaru kojeg pamtimo kao dečaka iz filmova "Spy Kids". Par se venčao u dvorištu svoje kuće u Los Anđelesu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred 100 bliskih prijatelja i članova porodice, izveštava "People".

OTKRIVEN POL BEBE? Jelisaveta pokazala trudnički stomak,a Sloboda joj ostavila OVAJ komentar! (FOTO)

I’m a wifey for lifey! Best birthday ever!!!!!! Thank you for everyone who helped make it happen... I Love you forever and always @darylsabara 💝

Објава коју дели Meghan Trainor (@meghan_trainor) дана 23. Дец 2018. у 5:42 PST

Pevačica je bila predivna mlada u svetlucavoj venčanici s otkrivenim ramenima i raskošnom krinolinom, i uz minimalno šminke, što je u poslednje vreme postao veoma popularan izgled za venčanja. Mladoženja je takođe bio zgodan u klasičnom crnom odelu s belom košuljom i leptir mašnom, a mladenci na zajedničkoj fotki izgledaju veoma zaljubljeno i srećno.

Zanimljivo je da je Deril zaprosio Trejnor tačno godinu dana pre venčanja, na njen 24. rođendan.

Објава коју дели Meghan Trainor (@meghan_trainor) дана 18. Нов 2018. у 10:58 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.