Pokupio sam uličarku dok je žena bila na putu! Mislio je samo da je NAHRANI, a ona mu se ODUŽILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokupio sam uličarku dok je žena bila na putu!" Mislio je samo da je NAHRANI, a ona mu se ODUŽILA!

Ovo nije očekivao!

Ovo je ispovest muškarca koji je napravio nešto što nikada nije planirao - jednostavno se dogodilo. Otvoreno je progovorio o svojoj preljubi na Internetu, ali tek nakon što je dobio uverenje da će ostati anoniman.

Moja supruga je otišla na službeni put na 17 dana, možete zamisliti koliko sam zbog toga bio napaljen, bila je toliko daleko. U to vreme naišao sam na atraktivnu uličarku, ili lepše rečeno beskućnicu. Ta žena je imala negde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između 27 i 35 godina, ili tako nekako. Pokupio sam je sa puta sa namerom da joj platim topli obrok u restoranu. Bilo nam je jako lepo dok smo čekali hranu. Pitao sam je ima li gde da spava ili mesto gde redovno dobija obrok, hteo sam je odvesti tamo. Rekla je da nema.

Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, oprao sam joj odeću i dao joj nešto odeće koju sam imao u kući, a nisam koristio. Ona je oprala posuđe. Zatim smo seli, jeli i gledali film. Sažalio sam se kad sam je video kako guta hranu, bukvalno kao da ne zna da li će opet jesti. Rekla mi je da će otići uskoro, a ja sam joj odgovorio kako nema problema.

U međuvremenu sam se ispružio na krevetu dok smo gledali TV, a ona je sedela na stolici. Tada me pitala može li malo leći. Rekao sam da može. Legla je i zaspala, ili sam barem mislio kako spava. Ležao sam pored nje.

Na kraju smo se počeli maziti i ljubiti. Imali smo seks dva puta te noći. Bila je slatka, a seks je bio zaista dobar. Iako, bilo je nekako čudno, ali ipak se između nas stvorila neka veza. Uživao sam te noći. Bilo je žestoko. Zapravo sam uživao sa njom više nego sa svojom ženom koja ponekad kao da je bolesna i nije u mogućnosti pružiti mi potpuni užitak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.