Plus sajz manekenka Ešli Grejem pokazala KAKO stvarno izgleda žensko telo u trudnoći! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plus sajz manekenka Ešli Grejem pokazala KAKO stvarno izgleda žensko telo u trudnoći! (FOTO)

Sa svim nesavršenostima...

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem je pre nekoliko dana prijatno iznenadila javnost objavom da je u drugom stanju:

- Pre devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bio je ovo najneverovatniji put sa mojom omiljenom osobom na svetu. Danas smo toliko srećni, zahvalni i uzbuđeni jer se naša porodica umnožava. Srećna godišnjica, život nam postaje sve lepši - poručila je Ešli svom suprugu Džastinu Ervinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ipak, još jedna njena slika sa Instagrama je takođe privukla mnogo pažnje, a radi se o njenom nagom telu koje je već počelo da se menja u trudnoći:

- Isto, isto, ali malo drugačije - napisala je Ešli uz sliku koju možete pogledati na linku OVDE.

Upravo ova objava je naišla na odobravanje kako žena tako i muškaraca koji su ostavljali komentare podrške:

- Trudna sam, hormoni me rade i moje telo se menja. Ova slika je bilo sve što mi je potrebno - glasio je jedan komentar.

Bilo je i muškaraca koje je ova fotografija oduševila.

- Ja sam muškarac i sviđa mi se to što vidim. Moja mama je imala desetoro dece i sećam se da sam joj jednom kao dečak video stomak. Bilo mi je tada žao. Moja supruga je trenutno u trećem tromesečju i vidim kako moj nerođeni sin menja njen fizički izgled. Zato još više volim žene koje prolaze kroz sve ove promene zbog nas muškaraca. Svaki muškarac može da vozi pravo, ali se samo pravi vozači prepoznaju u krivinama - napisao je još jedan komentator.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.