Plus sajz blogerka pokazala dečka i okrenula svet naglavačke

Izvor: B92, 14.Jan.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plus sajz blogerka pokazala dečka i okrenula svet naglavačke

Melisa je jedna od uspešnih modnih plus sajz manekenki. A jedna je od retkih koja je pokazala svog dečka, na zahtev radoznalih pratilaca. Čim je postavila sliku pokrenula se žučna rasprava i nikoga svojim potezom nije ostavila ravnodušnim.

"Ono kada u šljokičastoj haljini staneš pored čoveka koga voliš, a dobiješ ružne komentare na račun svog tela, kilograma, pitanja o tome da li je veza stvarna i preispitivanja da li te on zaista voli. Ali, mi ćemo nastaviti da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << borimo za prostor za naš, za pravo da nas vide i prihvate bez pitanja. Smešno je i pomisliti da ja njega na neki način ne zaslužujem i da naša ljubav nije prava. Mi smo tačno ono što želimo, i naša tela su deo toga. Ne radi se o nekoj abnormalnosti ili fetišu", poručila je Melisa.

I dok neki kažu da su divan par, drugi su i dalje uvereni da je u pitanju čista obmana.

Melisa inače ima više od 200.0000 pratilaca na Instagramu. Redovno objavljuje provokativne slike kako bi podigla svest o pozitivnom shvatanju tela.

Za sebe kažu da su joj specijalnost selfiji iz ogledala, a smatra da je život prikupljanje iskustava koja ona želi da deli sa drugima. Voli život, pića kao što su burbon i pivo, a nedavno je završila poseban program na Univerzitetu Lousivil na temu ženskog aktivizma.

Na svom blogu piše i da je otvorena i željna da se poveže sa svima koji imaju ozbiljne namere da o temi ravnopravnosti govore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.