Pevačica oduševila sve izgledom: Mini-haljina joj odlično stoji FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica oduševila sve izgledom: Mini-haljina joj odlično stoji FOTO

Pevačica Selena Gomez privukla je veliku pažnju medija, ali i prisutnih na ovogodišnjoj dodeli nagrada "Amerikan mjuzik avords".

Iako se nakon nekoliko meseci nošenja dugih ekstenzija vratila elegantnoj bob frizuri, njena mini-haljina uspela je da zaseni ovu promenu.

Selena je crvenim tepihom prošetala u zelenoj satenskoj haljini modne kuće Versače, koja je, osim njenih vitkih nogu, otkrila i bujni dekolte.

Lepa pevačica je uz haljinu ukombinovala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << salonke u istoj boji, a od nakita je nosila upečatljivu dijamantsku ogrlicu, prenosi Indeks.

Inače, Selena se poslednji put na ovoj dodeli pojavila 2017. godine kada je premijerno pokazala kako izgleda kao plavuša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lijepa pjevačica u elegantnoj kratkoj haljini privlačila poglede

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2019

Pjevačica Selena Gomez privukla je veliku pažnju medija, ali i prisutnih na ovogodišnjoj dodjeli nagrada "Amerikan mjuzik avords".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.