Pevačica oduševila novom frizurom: Ovo će biti novi trend

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica oduševila novom frizurom: "Ovo će biti novi trend"

Iako je dobila najviše nominacija za predstojeće muzičko takmičenje "MTV Video Music Awards", čak deset, izgleda da je fanovima Arijane Grande najviše pažnje privukla nova frizura pevačice.

Obožavatelji pevačice dobro znaju da je Arijana godinama prepoznatljiva po jedinstvenoj fizuri. Pevačica redovno vezuje kosu u konjski rep, pa su se njeni obožavaoci oduševili kada su svoju omiljenu pevačicu videli sa puštenom kosom.

Doduše, ni sada nije skroz pustila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kosu, ali se očigledna promena sa puštenim šiškama preko lica, volumenom i niže vezanim repom, dopala mnogima.

Pevačica nije u potpunosti odstupila od svog prepoznatljivog imidža, ali je promena sa dodatim šiškama doprinela da Arijana izgleda drugačije.

Nova frizura inspirisana 60-tim godinama, učinila je da Arijanu gotovo neprepoznatljivom.

Pevačica retko eksperimentiše, bar kada je frizura u pitanju, pa zato ova promena nije mogla da promakne njenim fanovima koji su joj uputili brojne komplimente na Instagramu.

"Oh, Bože", "Ova kosa", "Ova frizura biće novi trend", "Kraljica", samo su neki od komentara fanova ispod fotografije na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.