Pevač pokušava da se iskupi za svoj mali peh: Fanovi njegove supruge ga otvoreno napali

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač pokušava da se iskupi za svoj mali peh: Fanovi njegove supruge ga otvoreno napali

Glumica se drži po strani i ne odgovara na njegove komentare, ali ni na komentare njenih fanova.

Izgleda da pevač Džastin Timberlejk radi sve što je u njegovoj moći ne bi li se iskupiuo supruzi glumici Džesiki Bil za mali peh sa koleginicom. Pomno prati njene objave na Instagramu i komentariše, ali Džesika kao da to i ne vidi. Zato su tu njeni fanovi koji posle svakog komentara napadaju pevača.

Lepa glumica objavila je fotografiju sa treninga na kojoj sedi na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lopti za pilates, a njen suprug je jedva dočekao da to prokomentariše, piše Womens Health. Na njen post uz fotografiju odgovorio je: "Devojko, zar se ne umoriš od toga što stalno izgledaš prelepo? Tvoj osmeh mi pričinjava sreću" i sve to uz heštag "kraljica".

Kako mu nije odgovorila on je nastavio sa komentarima na drugim objavama, pa je tako na grupnoj fotografiji sa saradnicima napisao samo "Ekipa" uz smajli.

Tada su fanovi osuli paljbu po njemu i isprozivali ga da je svinja, da ga komentari neće spasiti svega što je potpisao u predbračnom ugovoru, da neće tako lako da se iskupi, da neće umanjiti njegovu krivicu i slično. Komentar je prikupio dosta negativnih odgovora besnih fanova, ali nijedan od Džesike.

Pevač je uhvaćen kako razmenjuje nežnosti sa glumicom Ališom Vejnvrajt, a supruga ga je naterala da joj se javno izvini zbog njegovog nesmotrenog flerta. Kakav će epilog imati ova situacija ostaje da vidimo. za sada je svaki njegov trud izgleda uzaludan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.