PROŠLO JE 23 GODINE: Pogledajte kako SADA izgledaju zvezde čuvene serije koja se vraća na male ekrane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 15:49

PROŠLO JE 23 GODINE: Pogledajte kako SADA izgledaju zvezde čuvene serije koja se vraća na male ekrane!

Koliko su se izmenile?

Poznato je da će zvezde serije "Seks i grad" uskoro snimiti novu sezonu serije, ali bez glumice Kim Katral, koja je tumačila ulogu Samante, pa sada fanovi kažu da nova sezona neće imati poentu bez one koja je definisala prvi deo naslova serije.

Sintija Nikson (Miranda), Sara Džesika Parker (Keri) i Kristin Dejvis (Šarlot) objavile su nedavno na društvenim mrežama tizer za novu seriju koja će se zvati "I tek tako" (And Just Like That).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Brojni fanovi su u komentarima Sare Džesike Parker pisali da serija neće biti ista bez Kim Katral.

- Samanta nije deo ove priče. Ali ona će uvek biti deo nas. Bez obzira gde smo i šta radimo - rekla je Sara, a fanovi smatraju da se Kim ne pojavljuje u novom poglavlju HBO serije zato što je u svađi upravo sa Sarom.

Sve četiri glumice su nastavile sa glumom nakon serije "Seks i grad", a evo kako izgledaju nakon 23 godine:

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.