PRIRODAN BOTOKS: Zategnite lice uz SAMO JEDAN SASTOJAK i zaboravite na bore

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 15:14

PRIRODAN BOTOKS: Zategnite lice uz SAMO JEDAN SASTOJAK i zaboravite na bore

Bićete podmlađeni za tili čas.

Nezamisliva je cifra novca koju žene (a bogami i muškarci) godišnje potroše na raznorazne kreme i losione koji obećavaju zategnutu kožu i mladolik izgled. Ipak, u većini slučajeva se radi samo o propagandnim porukama, bez konkretnih naučnih dokaza koji bi garantovali delotvornost proizvoda.

Brojna istraživanja su pokazala bi upotreba peptidnih bioregulatora mogla da dovede do prave revolucije u ovoj oblasti. Profesor Hvainson, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Međunarodnog udruženja za gerontologiju i gerijatriju i šef Instituta za bioregulaciju i gerontologiju u Sankt Peterburgu, posvetio je godine svog rada ovoj problematici.

Ovom temom bavi se od 1980-ih godina, kada su sovjetski vojnici, usled izloženosti radijaciji, pokazali znake prevremenog starenja i kada je bilo potrebno pronaći način da se proces starenja uspori. (OVDE saznajte na koje načine još možete zaustaviti proces starenja)

Nakon brojnih studija, naučnici su otkrili da je uloga peptida u kontrolisanju procesa starenja veoma značajna, jer oni na bore deluju iznutra.

Peptida na tržištu ima u vidu dodataka ishrani, a kako svaki organ koristi određene peptide, takvi dodaci mogu biti namenjeni krvnim sudovima, jetri, mozgu, pankreasu, očima, bubrezima itd. To znači da su peptidi korisni ne samo za zdravlje i dobar izgled kože, već i za celokupni ljudski organizam.

Peptidi se mogu naći u heljdi, pasulju, kestenu, goji bobicama i većina namirnica u kojima se nalaze belančevine. (A OVDE vidite koje namirnice ubrzavaju starenje)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.