PREVIJAO SE NA PODU OD BOLOVA: Tata je hteo da otkrije pol bebe, ali je sve POŠLO PO ZLU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 14:57

PREVIJAO SE NA PODU OD BOLOVA: Tata je hteo da otkrije pol bebe, ali je sve POŠLO PO ZLU! (VIDEO)

Ipak se na kraju sve dobro završilo.

Jedna od najuzbudljivijih stvari, nakon što već saznaju da će postati roditelji, za buduće mame i tate je definitivno otkrivanje pola bebe.

Jedna mama je objavila simpatičan snimak, na kojem se vidi, kako njen suprug, sa ćerkicom, pokušava da sazna da li će malena dobiti batu ili seku.

U tubi koju je tata pokušavao da otvori, nalazile su se konfete određene boje, ali njihovo otvaranje nije teklo baš glatko. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

I dok su se odjednom u kadru pojavili plavi i beli baloni, označavajući da će porodica dobrodošlicu organizovati jednom dečkiću, tata se i dalje mučio sa konfetama.

Međutim, u jednom momentu je sve krenulo po zlu, kada je tata uspeo da otvori tubu, ali na pogrešnu stranu. Pod pritiskom, konfete su iskočile i udarile ga u intimnu regiju, a on se od trenutnih bolova, malo previjao po podu.

Ipak, nije sve bilo toliko strašno, s obzirom na to da je malenoj ćerkici situacija bila prezabavna, pa se sve vreme smejala - dok nije shvatila da će dobiti brata.

- Neću dečaka - počela je da plače malena.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.