PRETE ZATVOROM OD 6 MESECI: Sandra došla na jednostavan estetski zahvat, a tražili joj 100.000 DINARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 14:11

PRETE ZATVOROM OD 6 MESECI: Sandra došla na jednostavan estetski zahvat, a tražili joj 100.000 DINARA

Ni manjak novca ne sprečava ljude da odlaze na ulepšavanje.

Jedino što ih sprečava je budžet, ali našli su način kako da i tu stepenicu preskoče.

Upravo zbog takvih poteza zagrebačko opštinsko državno advokatsko udruženje pozabavilo se prijavom protiv Siščanke Sandre P. B. (45) nakon što ju je policiji prijavila ugledna zagrebačka Poliklinika Ribnjak. Slučaj je rezultirao nedavnom optužnicom pa će se zbog zategnutog lica i doteranih usana koje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << platila 45-godišnja fizioterapeutkinja naći na optuženičkoj klupi, piše "Jutarnji list".

Događaj se dogodio 11. januara oko 17.30 sati, kada je žena došla u Polikliniku u Ulici grada Mainza.

Prvo se doktoru Milanu Miloševiću predstavila kao Sandra, ali s drugim prezimenom. Netom pre zatezanja lica i sređivanja usana u Obrazac prikupljanja ličnih podataka je osim lažnog identiteta stavila lažan datum rođenja i adresu stanovanja. Nakon obavljenog estetskog tretmana dala je nevažeću American Express karticu i pokušala da plati račun od 100.000 dinara. Transakcija je bila odbijena, pa je zamolila da ode do automobila i uzme novac. Međutim, Poliklinika je posle izlaska iz ordinacije više nije videla.

Tužilaštvo zbog prevare  izreći će kaznu od šest meseci i rok otplate duga od četiri meseca.

- S Poliklinikom Ribnjak sam komunicirala mailom oko jednog preparata, ali doktor ga nije imao pa mi je preporučio drugi. Naručila sam se telefonski. Zahvat je trajao dosta kratko na bradi i na donjoj usni. Kad mi je medicinska sestra na pultu rekla cenu, mislim da je bila oko 50.000 dinara, ja taj novac nisam imala jer sam računala da će cena s popustom biti manja.

Provukla sam karticu bivšeg supruga. Bila je nevažeća i blokirana.  Nisam znala što da radim pa sam im rekla da ću otići po novac kod muža u auto, no otišla sam i nisam se vratila. Iako mi je doktor rekao 100,000 dinara, dogovorili smo se za pola cene i gratis zahvat na donjoj usni. Žao mi je. Nije bilo namerno.

Mislila sam da će koštati manje. Nisam pitala doktora pre tretmana za cenu. I doista sam na obrascu upisala lažne podatke. Doktor mi je nakon toga slao par poruka, ali nisam ga kontaktirala jer mi je bilo neugodno. Ispada da sam postupila pogrešno, ali računala sam da ću račun platiti kad mi se finansijska situacija popravi - ispričala je policiji Sandra.

A post shared by 𝓓𝓻𝓪. 𝓥𝓲𝓬𝓽𝓸𝓻𝓲𝓪 𝓢𝓽𝓪𝓾𝓽 (@dravictoriastaut) on Jun 9, 2020 at 12:08pm PDT

Međutim, pred državnim advokatima okrenula je priču svalivši sve na tri stvari: da već godinu dana boluje od PTSP-a te da ima bipolarni poremećaj i poremećaj prilagođavanja zbog deteta s autizmom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.