PREKINULA JE SARADNJU SA NJIMA! Žizel Bundšen konačno OTKRILA zašto je NAPUSTILA Viktorijine anđele!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINULA JE SARADNJU SA NJIMA! Žizel Bundšen konačno OTKRILA zašto je NAPUSTILA Viktorijine anđele!

Najplaćenija manekenka na svetu.

Poznata Brazilka bila je jedna od glavnih modela Viktorijas sikreta između 1999. i 2006. godine.

Obukla je haljinu na GOLU GOLCIJATU KOŽU: Srpska estrada će plakati za OVIM! (FOTO)

JUGOSLOVENSKE LEPOTICE O KOJIMA SE PRIČA! Jedna je udata za 24 godine starijeg moćnika, a druga je bila u centru skandala zbog braka sa ŠVALEROM

Dok je mnogim manekenkama san da postanu deo anđela, najplaćenija manekenka sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žizel Bundšen odlučila je u jednom trenutku svog života da napusti Viktorijas sikret.  Sada je po prvi put otkrila zašto je to učinila.

- Prvih pet godina osećala sam se prijatno šetajući po pisti u donjem vešu, ali kako je vreme prolazilo postajalo mi je sve manje prijatno dok su me fotografisali samo u bikiniju ili tangi, otkrila je Žizel.

- Tražila sam rep, plašt ili krila, bilo šta, samo da bih se malo prekrila, napisala je Žizel u svojoj knjizi.

Osvojila je sedam godina mlađeg milijardera: Za njega kažu da je CEO PAKET- mlad, lep, bogat, veran

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Oct 23, 2018 at 5:21am PDT

ONA JE NAJLEPŠA ŽENA EVROPE: Ima 22 godine i prava je SE*S BOMBA! Prati je 200.000 ljudi, a od njenih slika ZASTAJE DAH

- Bila sam zahvalna kompaniji što mi je pružila velku šansu u životu i finansijsku sigurnost, ali bio je to period u životu kada više nisam bila sigurna da li želim da nastavim saradnju, zaključila je manekenka koja danas ima dvoje dece sa igračem NFL-a Tomom Brejdijem.

Momenat kada je definitivno presekla bio je 2006. godine kada je u jednu čašu stavila dva papirića sa rečima DA i NE za nastavak saradnje. Izvukla je NE i to je bio kraj njene karijere kao Viktorijinig anđela.

Proglašena je ŽENOM GODINE, ali našao se neko pametan da joj kaže u lice KOLIKO JE UŽASNA: Odgovor SLAVNE LEPOTICE je lekcija za obračun sa hejterima!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.