PRAVI SMISAO ŽIVOTA: Rasta sa ćerkicom u rukama poslao najdirljiviju novogodišnju čestitku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI SMISAO ŽIVOTA: Rasta sa ćerkicom u rukama poslao najdirljiviju novogodišnju čestitku (FOTO)

Samo ljubav i ništa više...

Stefan Đurić Rasta je takoreći postao drugi čovek otkako je dobio najlepšu ulogu, ulogu oca. On je svim svojim pratiocima imao da poruči nešto veoma dirljivo.

Pored slike na kojoj drži svoju ćerkicu Taru, Rasta je napisao:

- U 2019. volite se vise nego ikad, neka vas neko voli i vi nekoga. Tek sa 28 godina našao sam svoj PRAVI smisao života, evo ga na slici u mojim rukama! Želim vam bolji, lepši, veći i jači smisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vas vodi, motiviše i ne da da padnete. Neka i vama PRAVA ljubav bude smisao u 2019.VOLIM VAS. R.

🎄🏝❤️❤️u 2019 volite se vise nego ikad, neka Vas neko voli i vi nekoga. Tek sa 28 godina nasao sam svoj PRAVI smisao zivota, evo ga na slici u mojim rukama! Zelim Vam bolji, lepsi, veci i jaci smisao, da Vas vodi, motivise i neda da padnete. Neka i Vama PRAVA ljubav bude smisao u 2019❤️❤️🏝🎄VOLIM VAS. R. 📷by @groovin_skull

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Jan 5, 2019 at 5:38am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.