POZNATA SRPSKA PEVAČICA SE UDAJE OVE GODINE! Krila verenika kao zmija noge, a sada ISPLIVALE FOTKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA SRPSKA PEVAČICA SE UDAJE OVE GODINE! Krila verenika kao zmija noge, a sada ISPLIVALE FOTKE!

Već su započete pripreme.

Zvezdi "Granda" Biljani Sečivanović osim što u poslu ide sve od ruke, njoj i na privatnom planu "cvetaju ruže".

Biljana je pre nekoliko godina stavila tačku na emotivnu vezu sa Rolandom Piljikićem, deverom folk zvezde Seke Aleksić. Od tada se u medijima nije pisalo o njenom emotivnom životu sve do prošle godine kada je procurila informacija da se verila.

Biljana je tada javnosti otkrila da je u emotivnoj vezi sa biznismenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandrom Nedićem i da je pristala da se uda za njega.

💗 @nedic975

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on May 31, 2019 at 12:17pm PDT

Biljana pored Aleksandra ima život iz snova. Osim što putuju na skupe destinacije, oni odnedavno žive u njegovoj luksuznoj kući.

- Konačno da mogu da kažem da nisam sama i da imam podršku, da imam oslonac, da imam ljubav, da imam pažnju, da imam sve ono što jedna žena poželi - izjavila je Biljana ranije o svom partneru.

Biljana i Aleksandar planiraju da ove godine naprave veliku svadbu.

#cuba🇨🇺

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on Feb 24, 2019 at 3:41am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.