POTEZI OD KOJIH ĆE SVAKI MUŠKARAC SVISNUTI OD LJUBOMORE: Neće znati gde se nalazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTEZI OD KOJIH ĆE SVAKI MUŠKARAC SVISNUTI OD LJUBOMORE: Neće znati gde se nalazi!

Provereno!

Koliko god da muškarac ima samopouzdanja i sigurnost u vezu sa svojom voljenom, neki ženski potezi će sigurno u njemu probuditi ljubomornog lava.

Ljubomora je neprijatno osećanje koje ukoliko u vezi pređe neke granice može postati ozbiljna pretnja opstanku ljubavi između muškarca i žene.

Psiholozi su saglasni da je nesigurnost jedan od najvećih uzroka ljubomore. Tu se misli na nesigurnost i u sebe, i u partnera i u vezu uopšte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Smejanje tuđim šalama

Normalno je da ako vam je nešto smešno da ćete se smejati. Međutim, možda ne razmišljate da li je šalu ispričao muškarac ili žena, ali vašem partneru neće promaći vic. Naročito ako često imate običaj da spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim pod jačeg pola.

Pominjete imena kolega

Vaš partner želi da čuje detalje iz vašeg poslovnog života, ali nikako ne bi trebalo da započinjete sledeće rečenice:

"Ivan je danas ispričao tako dobar vic".  Ako mu pominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, izgovarate njihova imena, navućićete ljubomoru u vaš odnos. Jednostavno mu recite:  Ivan s posla i tako smanjite osećaj prisnosti.

Provodite slobodne dane bez njega

Ako odete na odmor sa prijateljima, a ne pozovete njega, to mu daje znak da ne volite da provodite vreme sa njim na duži vremenski period.

Radite prekovremeno

Iznenadni prekovremeni rad do kasnih večernjih sati je veliki okidač ljubomore i kod muškaraca i kod žena.

Imate muške idole

Ako pominjete neku zvezdu jačeg pola vašoj prijateljici, to je sasvim okej. Ali ako njihova imena izgovarate partneru, može nastati problem. Muškarci ne vole da slušaju hvalospeve o drugim muškarcima iz usta svoje voljene, bez obzira ako je ta osoba na drugom kraju sveta.​

Flertovanje s drugim muškarcima

Flertovanje može biti  bezopasano, ali ako se previše igrate kosom, pućite usne i pređete neku granicu na javnom događaju pred očima vašeg partnera, njemu će biti veoma neprijatno i probudiće i uspavanu ljubomoru.

Muškarac vam je najbolji prijatelj

Iako vi vašeg druga gledate možda kao brata, vaš partner može posumnjati da će se iz vašeg prijateljstva roditi ljubav.

Idete na proslave bez njega

Ako idete na žurku samo sa svojim prijateljicama ili s poslovnim kolegama, a kačite razuzdane fotke na društvenim mrežama, budite sigurne da će se on osetiti povređenim i ljubomornim.

Dopisujete se s drugim muškarcima

Dopisivanje putem sms-a ili na društvenim mrežama s drugim muškarcima dovešće ga do "ludila". On se ne oseća prijatno ako vodite neki život u digitalnom prostoru, u kojem su sve opcije otvorene.​

Pominjete dobra stara vremena s bivšim

Ukoliko ne želite da se vaš partner pita jeste li još uvek zainteresovani za svog bivšeg dečka, nemojte da pominjete tog muškarca u partnerovom društvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.