POSLE AFERE O DUŠKOVOM NEVERSTVU BUKTI RAT: Karleuša NAPALA poznatu STARLETU - optužila je za KRAĐU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 21:20

POSLE AFERE O DUŠKOVOM NEVERSTVU BUKTI RAT: Karleuša NAPALA poznatu STARLETU - optužila je za KRAĐU

"Ok, ovo stvarno nije fer!"

Jelena Karleuša se oglasila besna na svom Instagram profilu kako bi isprozivala Kim Kardašijan, koja je navodno iskopirala njen stajling.

Jelena je objavila sliku svoje kreacije za koju tvrdi da je Kim videla od nje, pa se oglasila nezadovoljna jer je niko nije pitao, pa ni ponudio saradnju:

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Ok, ovo stvarno nije fer! Ovo je moja lična kreacija. Znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da te volim, ali... Bar mi daj neke zasluge ili me j**beno pitaj da radim sa tobom. - napisala je Jelena, pa dodala:

- Da, mnogo puta ja lično dizajniram odeću za svoje nastupe, mnoge svetske poznate ličnosti kradu sve što ja uradim bez pitanja... Ne znam zašto, ova planeta je jedno veliko selo. Zaboga, pitajte me! Uradiću to za vas! - napisala je Karleuša i tagovala Kim Kardašijan na slikama gde je ona u plavom kombinezonu na nastupu, koji je skoro identičan bež kombinezonu koji je nosila Kardašijan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.