POSEDUJE KOLEKCIJU TAŠNI VREDNU NA STOTINE HILJADA EVRA: Torbe ove SRPKINJE su investicija na kojoj joj zavide mnoge žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2022, 09:33

POSEDUJE KOLEKCIJU TAŠNI VREDNU NA STOTINE HILJADA EVRA: Torbe ove SRPKINJE su investicija na kojoj joj zavide mnoge žene

Naša najuspešnija influenserka Tamara Kalinić poseduje najskuplje torbe među kojima se izdvajaju brendoi kao što su Hermes, Chanel, Gucci, Dior...

Tamara Kalinić je naša najuspešnija blogerka koju je magazine Times svrstao među najuspešnijih influenserki sveta. O njoj je pisao Vogue, rado je viđena gošća na gotovo svim revijama, a do sada je sarađivala sa mnogim brendovima kao što su Prada, Marc Jacobs, Dior, Fendi, Hermes, Chanel, Dior, Louis Vuitton, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cartier, Jimmy Choo i mnogi drugi.

Daily Mail je Tamaru uvrstio na listu žena sa kolekcijom najskupljih tašni, Vogue u 10 najboljih svetskih blogerki. Oduvek je gajila ljubav prema modi, a svojim primerom svima je pokazala da se trud, rad i upornost i te kako isplate.

Kalinićeva je modna ikona i najbolje obučenom ženom u Srbiji, ali i šire, a uvek kao omiljeni komad izdvaja tašne.

Ne krije da su one njena strast i poseduje ih na stotine. Gotovo da ne postoji brend tašne koju Tamara nema u svom vlasništvu.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Hermes je svakako jedan od brendova tašni koji se izdvaja i koja je do pre nekoliko godina imala listu čekanja za poznatu torbu Birkin. Iako lista lista više ne postoji, ovaj komad je i dalje jedan od najskupljih i najprestižnijih u modnom svetu, a Tamara poseduje nekoliko Hermes torbi u svim veličinama.

Iako Hermes tašne svakako privlače veliku pažnju, ne možemo a da ne spomenemo i ostatak kolekcije Tamare Kalinić.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tu su Chanel, Versace, Fendi, Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga, Celine, Bottega Venta, Dior, Valentino, Prada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.