PORUKA NUMEROLOGA: Nije vreme za oklevanje, već za AKCIJU, uradite ovo PRE noći punog MESECA u Jarcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 17:51

PORUKA NUMEROLOGA: Nije vreme za oklevanje, već za AKCIJU, uradite ovo PRE noći punog MESECA u Jarcu

Sutra je važan dan.

Sutra nas očekuje veoma važana dan, kada treba da se pripremimo za sve što dolazi, za početak pun Mesec u Jarcu. Na pragu smo velikih promena, a evo šta numerolog predlaže, ovo je bitno kako biste bili uspešni u periodu pred nama.

Numerološki, dan je u broju 7, u energiji 257, tako da za mnoge može biti veoma konfuzan, napet. Mnogi će biti neraspoloženi da rade i završavanu obaveze koje su se nagomilale, što može dodatno da utiče na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povećanje stresa.

Jedino što možete da učinite za sebe je da zastanete, duboko udahnete i pomognete sebi na taj način. Očekujte velike oscilacije raspoloženja, od izuzetnog raspoloženja, smeha do suza.

Današnji brojevi ukazuju na um, intuiciju i inteligenciju. Oni koji budu morali da donesu neke bitne odluke, jako je važno da ih ne donose na prečac. Dobro razmislite, ne budite brzopleti i oslonite se jednako na um i inteligenciju.

Danas možete imati probleme sa probavom i generalno kao što je gore navedeno psihičku napetost. Od vas se očekuje da pokažete taktičnost i sposobnost za prevazilaženje prepreka. Fokusirajte se na intuiciju i inteligenciju kako biste se pripremili za promene koje su neminovne.

Sada nije vreme za oklevanje, već za akciju, poruka je numerologa.

Autor: Bojan Kljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.