PORUKA NUMEROLOGA: Danas MORAŠ sebi postaviti OVO PITANJE, neka te VODE EMOCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 09:29

PORUKA NUMEROLOGA: "Danas MORAŠ sebi postaviti OVO PITANJE, neka te VODE EMOCIJE"

Fokusiraj se na ono što te raduje!

Astrološka prognoza za danas nije bila tako sjajna, zato smo odlučili da pogledamo šta numerolozi imaju da kažu. Nakon kiše, danas je sunčano, a da li će to sunce uspeti da nas stimuliše da budemo pozitivni i provedemo dan u miru. Ostaje da vidimo.

Kada je reč o numerološkoj prognozi poruka današnjeg dana je da se današnja poruka odnosi na fokus i disciplinu i prilagođavanje misli koje svakodnevno utiču na određene aspekte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našeg života.

Danas se zapitajte: "Kako se osećam?", "Šta mogu da promenim na bolje?".

Prihvatite svoje emocije, ne bežite od njih, prihvatite svoju autentičnost. Naše suze, ljubav i bol, emocije koje pružamo. Isključite danas razum i oslonite se na emocije. Častite sebe nekim poklonom, to će vam sigurno pomoći da se bolje osećate.

Autor: Bojan Kljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.