POLAKO, ALI SIGURNO NAS TRUJE: Posle ove informacije, pazićete KAKO UZIMATE ČETKICU ZA ZUBE U RUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 12:30

POLAKO, ALI SIGURNO NAS TRUJE: Posle ove informacije, pazićete KAKO UZIMATE ČETKICU ZA ZUBE U RUKE

Lična higijena na prvom mestu.

Nikada niste razmišljali šta su predmeti zaraza u vašem domu. Ima mnogih koji godinama šire zarazu, a da toga niste ni svesni.

Jednu od stvari koju koristite od ranog jutra definitivno jeste četkica za zube, koju ako ne koristite kako treba, može širiti bakterije i tako štetiti vašem zdravlju.

Ako ne spuštate dasku od vc šolje odmah kada pustite vodu, mikrobi i bakterije iz mokraće i izmeta putuju po vazduhu i lepe se na sve što stignu, uključujući i vašu četkicu za zube. Četkice menjajte što češće, a onu koju sada koristite bar jednom mesečno dezifinkujte alkoholom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.