POKUŠAVA DA SKRENE PAŽNJU, GLEDA U TVOM PRAVCU: Ovo su sigurni znaci da se sviđaš muškarcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAVA DA SKRENE PAŽNJU, GLEDA U TVOM PRAVCU: Ovo su sigurni znaci da se sviđaš muškarcu!

Ovo ne mo

Postoji mnogo načina da žene pokažu muškarcu da im se dopada. U tom pogledu, muškarci su mnogo skromniji. Međutim, da sakriju svoje simpatije je beskorisno, jer je govor tela sposoban da sve kaže umesto njih.

Dakle, postoji šest glavnih gestova koji će vam otkriti da se dopadate muškarcu.

Pokušava da vam skrene pažnju

Muškarac kome se dopadate će recimo dok gleda u vas popravljati kravatu ili će se odvojiti od grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja pokušavajući da ga primetite.

Stoji ispred vas

Pokušava da stane ispred vas, približi vam se i pokaže se u najboljem svetlu.

Gleda u vas

Muškarac koji je zainteresovan za devojku će uvek sa njom pričati oči u oči. Ako primetite da vas muškarac gleda često, tako da duže zadržava pogled na vama ili ako se smeši kad misli da ga ne vidite, to je jedan od pokazatelja da mu se sviđate.

Dodiruje svoju odeću

Igra se dugmetom, rajsferšlusom na jakni i tako dalje. Drugim rečima, želi da što pre skine svoju odeću.

Igra nogama

Ako muškarac ispruži noge prema vama ili ih prekrsti i okrene ka vama. tako podsvesno želi da noge budu “veza” između vas dvoje. Ako vas muškarac dodirne nogama to je siguran znak da mu se sviđate.

On vam daje kaput ili džemper

Briga o vašem zdravlju nije glavni razlog zašto muškarac to radi. Ovim gestom on želi pokazati ostalima da ste njegova dama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.