PO P*NISU ŠEFA JE ZNALA: Otišla je na RAZGOVOR za POSAO, a on je već bio njen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO P*NISU ŠEFA JE ZNALA: Otišla je na RAZGOVOR za POSAO, a on je već bio njen!

Profesionalna!

Pre nekoliko meseci sam morao da nađem novu sekretaricu jer je moja prethodna otišla da živi sa porodicom u inostranstvu, i ona će mi jako nedostajati. Intervjuisao sam mnogo žena koje su na papiru izgledale dobro, baš ono što tražim, ali moj penis je ipak na kraju birao.

Bilo je već kasno posle podne, a većina osoblja je otišla kući, i onda je došao red na Jelenin intervju.

Jelena je bila udata, sa dvoje dece koja su išla u školu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visoka, kose tamne, duge do ramena. Imala je prekrasne crvene usne i plave oči, izgledala je vrlo pametno u sivom kostimu, sastojao se od sakoa i suknje koja je bila poprilično kratka, nosila je crne čarape i visoke potpetice.

Ispod bele bluze se moglo videti da nosi beli grudnjak koji je bio malo mali za njene velike grudi. Na kraju intervjua sam joj ponudio posao i složili smo se oko plate, ona je bila vrlo zadovoljna jer je nedavno izgubila posao, a situacija u kući je bila dosta teška, ponudio sam joj i da radi prekovremeno ako joj je potreban veći novac.

Pozvao sam je na piće da bi proslavili naš dogovor i ona je prihvatila. Posle nekoliko pića ona mi je otvorila srce, i ubrzo sam doznao neke loše porodične stvari.Njen muž je često varao pa je zbog stresa i nervoze izgubila posao. Odvezao sam je kuci i poljubio je u obraz kada je izlazila iz auta.

Jedva sam čekao ponedeljak da dođe da radi, iščekivao sam da je vidim, pogotovo ako će nositi kratku suknju i čarape. Ponedeljak je brzo došao i nisam bio razočaran jer je Jelena stigla u vrlo kratkoj suknji, crnim čarapama i u crvenoj bluzi, da muškarac od gledanja odlepi.

Uveo sam je u svoj posao i ona se jako dobro pokazala. Provodili smo mnogo vremena zajedno pričajući o poslu i postali smo dobri prijatelji.

Svaki dan je bio uzbudljiv u iščekivanju u kakvom će se Jelena izdanju pojaviti, koliko će joj kratka suknja biti i kako će joj noge fantastično izgledati, a rascep na bluzi je tih dana bio sve niži i niži kako bi mogla da pokaže svoje bujne grudi.

Treći mesec od kako je Jelena počela da radi, pitala me je da li mogu da je odvezem u banku, da obavi nešto vezano za posao. Rekao sam da mogu.Kada je sve to obavila pozvao sam je da odemo na ručak jer je baš bilo vreme ručka. Po povratku na posao me je zamolila da odemo na kratko do njene kuće kako bi pokupila opremu za teretanu u koju je išla redovno posle posla. Složio sam se i sa time.

Kada smo stigli pred kuću, pozvala me je unutra. U početku sam odbijao, ali sam ipak nakon nekog vremena na njen nagovor ušao u kuću. Posmatrao sam njenu slatku guzicu i prelepe noge koje su išle ispred mene.

Kada je zatvorila vrata, usledio je šok: Jelena me gurnula uza zid i poljubila u usne! Od šoka nisam mogao ništa da kažem niti da mislim. Počela je da me mazi svojim grudima po penisu, a on je pred ovom prelepom ženom počeo da se diže. Zatim mi je skinula košulju i počela da ljubi svaki deo tako nežno kao što stiska svaki taster na tastaturi dok radi.

Njene velike plave seksi oči su onda dosegle do mojih pantalona koje mi spušta do kolena, a onda je moj penis iznikao a ona ga obmotala svojim crvenim usnama. Doživeo sam orgazam za manje od minuta.

Odjednom je ustala i rekla mi da bi bilo najbolje da se vratimo na posao, te sam nas ja onako van sebe odvezao nazad.Sledećeg dana je zakasnila na posao i kada sam je pozvao u kancelariju, rekao sam joj da zaključa vrata, zamrači prostoriju i skine svu odeću sa sebe, a ona je tako i uradila. To je najbolji seks koji sam ikada imao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.