PARTNER UTIČE NA SVE U TVOM ŽIVOTU Anastasija Ražnatović otkrila KAKO bira momke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 09:03

"PARTNER UTIČE NA SVE U TVOM ŽIVOTU" Anastasija Ražnatović otkrila KAKO bira momke (FOTO)

Ovo joj je veoma bitno...

Iako je još uvek veoma mlada, Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive, Svetlane Cece Ražnatović, koja se takođe, poput mame, upustila u muzičke vode, ima veoma jasan stav kada je reč o ljubavi i vezama.

Ona je na svom Instagramu podelila misli, za koje je dodala da su činjenice, što bi značilo da i ona stvari posmatra na isti način:

- Čovek ili žena koga odabereš da bude tvoj partner, utiče na sve u tvom životu. Tvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mentalno zdravlje, unutrašnja ljubav, tvoja sreća, kako se boriš sa tragedijama, tvojim uspehom, kako će ti se deca odgajati, i mnogo više. Biraj mudro - podelila je Anastasija, otkrivši dakle da i ona mudro bira svoje momke.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.