PARANOIČNI, NEGATIVNI, POSESIVNI: Ova tri znaka su NAJLJUBOMORNIJI u Zodijaku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARANOIČNI, NEGATIVNI, POSESIVNI: Ova tri znaka su NAJLJUBOMORNIJI u Zodijaku!

Možda je bolje izbegavati ih...

Iako je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje zavist izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sledeća tri znaka zodijakavaže za najljubomornije.

Škorpija

Pesimistične Škorpije nikome ne veruju pa im je teško održati i veze i prijateljstva jer uvek misle unapred šta bi se moglo dogoditi. Poprilično su posesivni i ne podnose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa običaju znaju biti napadni i agresivni kad nemaju sve pod kontrolom.

Jarac

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su neko drugi i misle da je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome šta bi se moglo dogoditi s njihovom boljom polovinom i jesu li dovoljno dobri za njih.

Blizanci

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju sopstvene nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze, jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični, pa ih niko ne može dugo trpeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.