Ovu lepoticu obožavaju muškarci u našoj zemlji: A ona na plus 30 odevena kao drvoseča!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu lepoticu obožavaju muškarci u našoj zemlji: A ona na plus 30 odevena kao drvoseča!

Prošetala je Los Anđelesom, predstavila se u zanimljivoj odevnoj kombinaciji, ali je pogled na njena stopala sve pokvario!

Megan Foks koja nosi epitet svetske lepotice i koja ima ogroman broj obožavalaca u Srbiji, pojavila se u ležernoj odeći koju je ispratila zanimljivim detaljima.

U biranju garderobe očigledno se rukovodila time da joj bude što udobnije, ali udobnost bi teško mogla da opravda ovakav izbor čarapa i obuće.

Reč je o glomaznim dubokim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cipelama koje inače dobro izgledaju, ali svakako nisu dobar izbor za leto. To što ih je nosila sa zimskim čarapama, bilo bi šik zimi, ali ne i na 33 stepena kolika je temperatura ovih dana u Los Anđelesu.

Možda Megan ima izvesnih problema koji zahtevaju nošenje ovakvih čarapa. Ali je ovo svakako bio šok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.