Ovu OBUĆU žena sa STILOM nikada ne bi NOSILA! Ovo je MODNI KRIMINAL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu OBUĆU žena sa STILOM nikada ne bi NOSILA! Ovo je MODNI KRIMINAL!

Ne, nikako!

U svakom trenutku u mnogim časopisima možete da pročitate šta treba da nosite ove sezone, šta je u trendu, šta je lepo, šta je hit, ali sada ćemo se osvrnuti na ono što zapravo nije nimalo lepo, iako možda košta pravo malo bogatstvo.

Predstavljamo vam top 3 najružnija modela obuće, od kojih su neki popularni samo zato što ih potpisuju kreatori poznati po četvorocifrenim cenama u dolarima!

Baletanke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Butik STUDIO IN (@butikstudioin) on Mar 10, 2019 at 11:36pm PDT

Retki su modeli baletanki u kojima žensko stopalo izgleda lepo i privlačno. Osim toga, ovaj model obuće je izuzetno ravan, što nije preporučljivo zbog zdravlja kostiju stopala, nogu i kičme. Ako ne volite štikle, radije se opredelite za kvalitetne oksfordice ili udobne mokasine.

Čizme sa otvorenim prstima

A post shared by leather high heels boots (@high_heel_boots) on Mar 12, 2019 at 11:48pm PDT

Za koju tačno sezonu je namenjen ovaj model obuće, niko ne ume da odgovori. Najtačniji odgovor je, možda, ni za jednu.

Izuzev slikanja za Instagram i hvalisanja nepotrebnim brojem obuće, drugu svrhu ovog modela ne vidimo. Preko leta je za njih vruće, tokom proleća, jeseni i zime - hladno. Slično je i sa letnjim čizmama, koje takođe važe za potpuno besmislen i nepraktičan komad. Na prelaznom periodu odličan izbor su dobre gležnjače i klasične salonke.

A post shared by 🛒 Ženska obuća hophopshop.rs (@obucahophop) on Mar 14, 2019 at 7:36am PDT

Ružne patike

Kada je Balensijaga izbacila prvi model izuzetno glomaznih patika koje blago podsećaju na ortopedsku cipelu (u pravom smislu te reči!), blogerke i neke poznate i manje poznate ličnosti potpuno su poludele za njima. Zbog čega (osim hvalisanja cenom) najiskrenije - ne razumemo. Isto je i sa popularnim "čarapa" patikama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.