Ovo su jasni pokazatelji da je muškarac pravi ženskaroš

Izvor: B92, 03.Dec.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su jasni pokazatelji da je muškarac pravi ženskaroš

Možda vam se ponekad čini da oni postoje samo u filmovima, ali "profesionalni" ženskaroši su svuda oko vas i možda ste im baš vi sledeća meta.

Oni su vrlo vešti u sprovođenju onog što su naumili, a to je da odvedu što više žena u krevet i posle se prave kao da ne postoje.

Kako biste na vreme prepoznale "profesionalnog" ženskaroša, trebalo bi da budete svesne sledećih stvari:

Pitaće vas puno pitanja

Oni ne gube vreme na čavrljanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već odmah prelaze na stvar. Ispitivanjem o intimnim stvarima odaju utisak kao da im je stalo, ali to rade kako bi stekli vaše poverenje i otkrili vaše slabe tačke.

Biće jako romantičan

Obasipaće vas komplimentima, šaputaće vam na uvo i znaće tačno gde da vas dodirne bez prelaženja granice. Ipak, iz sata u sat pomeraće tu granicu i proširivati vašu zonu komfora sve dok ne izmanipuliše vama i dođe do svog željenog cilja.

Igraće na misteriju

Misteriozni muškarci uspevaju da očaraju većinu žena, a odlični ženskaroši to znaju. Neće vam otkriti puno o sebi, ali će to činiti tako da vi pomislite kako su moćni i muževni. Nakon nekog vremena će vas i malo ignorisati kako bi na dodatan način privukli vašu pažnju.

Pričaće vam da ima tužnu prošlost

Takvi muškarci znaju šta prolazi kod većine žena, a to je sažaljenje nad tužnom prošlošću muškarca koji im se sviđa, prenosi Index. Oni će bez griže savesti zaigrati na kartu tužnog detinjstva i roditelja koji nikad nisu imali vremena za njih, kako biste vi dobile želju da brinete o njima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo su jasni pokazatelji da je muškarac pravi ženskaroš

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2019, 15:09

Možda vam se ponekad čini da oni postoje samo u filmovima, ali "profesionalni" ženskaroši su svuda oko vas i možda ste im baš vi sljedeća meta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.