Ovo je najbizarnija fotka sa venčanja ikad - a tek da čujete kako se SVEKRVA ponašala! Mlada u ŠOKU, ne daj bože nikome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbizarnija fotka sa venčanja ikad - a tek da čujete kako se SVEKRVA ponašala! Mlada u ŠOKU, ne daj bože nikome!

Podelila svoju priču na internetu.

Anonimna mlada podelila je bizarnu fotografiju sa svog venčanja, na kojoj se vidi kako njena svekrva drži svog sina za ruku, kao da želi da zabrani snaji da učini to isto, kao što priliči.

Ona je objavivši ovu sliku na društvenoj mreži Reddit napisala još detalja vezanih za svekrvino ponašanje.

Majka drži sina za ruku na venčanju! pic.twitter.com/KRMjahXvwQ

— FikoR (@FikoR87) July 22, 2019
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ona (mladoženjina majka) je otišla sa njim kada je birao odelo za venčanje. Posle mi je poslala dugačku poruku na Fejsbuku detaljišući o tome koliko je on zgodan i kako se ponovo "zaljubila". Pomenula je, u istoj poruci, i da se nada da ću se uklopiti sa njim na venčanju, to jest, da ću izgledati tako dobro koliko i on. Ne šalim se! Ima i slika gde je ona bila između nas - napisala je mlada.

Kada je majka zamoljena da se pomeri, da bi mladoženja mogao da stane pored svoje žene, majka je oštro odgovorila: - I ja mogu da stojim ovde! I ja sam njegova žena!

Usledio je veliki broj komentara u kojima su se korisnici društvene mreže iščuđavali zbog ponašanja svekrve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.