Ova vežba sagoreva najviše kilograma u toku samo jednog dana (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2019, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova vežba sagoreva najviše kilograma u toku samo jednog dana (VIDEO)

Naučnici su se složili da je preskakanje vijače vežbanje koje sagoreva najviše kalorija u toku samo jednog dana. Sve što vam je potrebno je dobra volja i 25 minuta vašeg vremena.

Za ovu vežbu vam nije potrebna teretana, a ni skupa oprema, već samo patike i vijača.

Osim što može da bude jednako učinkovita kao dobar kardio trening, preskakanje vijače je odlična vežba za oblikovanje tela.

Ukoliko izdržite da preskačete vijaču 25 minuta dnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << možete da sagroite i do 450 kalorija. Ova fizička aktivnost je brza, laka, zabavna i što je najbitnije topi kilograme.

- Ova vežba je dobra za srce. Jača gornje i donje delove tela i sagorijeva puno kalorija u kratkom vremenu - rekao je kardiolog Peter Šulman.

U videu je prikazan desetominutni trening preskakanja vijače. Pokušajte da vežbate na isti način dva puta dnevno i za veoma kratko vreme ćete umanjiti telesnu težinu, zategnuti telo i održavaćete vaše zdravlje na zavidnom nivou.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.