Ova naša PEVAČICA važi za FATALNU BRINETU, a sada je svima otkrila KAKO SE NEGUJE: Kosu perem svaki treći dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 19:45

Ova naša PEVAČICA važi za FATALNU BRINETU, a sada je svima otkrila KAKO SE NEGUJE: "Kosu perem svaki treći dan"

Oduvek je izazivala pažnju na našoj javnoj sceni

Pevačica Katarina Ostojić Kaya neko je ko privlači pažnju ne samo svojim pevanjem i pesmama, već i fenomenalnim izgledom.

Ona svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno obraduje fotografijama svoje zanosne linije. Kaja je više puta izjaviljivala da je imala problema sa variranjem kilaže, ali sada je sigurno da defitnitvno pazi na svoj besprekoran izgled.

- Ja obožavam ovakve sadržaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa sam odlučila da i ja sa vama podelim kako izgleda moja svakodnevna nega lica, tela i kose. , napisala je pevačica uz video i detaljn opis kako se neguje na svom Instagram profilu.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kada je nega kose u pitanju, Kaya je rekla da je ne pere svaki dan i da za suve krajeve ima poseban tretman.

- Ok, kosu ne perem baš svaki dan, recimo svaki treći, i obavezno je par sati pre pranja dobro namažem sa uljem, koje jako lepo omekša moje suve krajeve.

Ona je za naš portal svojevremeno otkrila da svakodnevno pazi i na fizičku aktivnost, pa radi trbušnjake i vežbe za ruke. Takođe i da je na veganskoj ishrani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.